Toffi came over last weekend and he prepared his infamous Cheeseburger Soup. I had been bugging him about the delicious soup for months.
1 Big Onion
50g Bacon
1 leek
500g Minced Meat
1 Liter Water
Asparagus Creme Soup
Processed Cheese
Soy Sauce
Salt and Pepper to taste
All good things
Simmer the onions and the bacon, put the leek in a bit later
Add the minced meat and brown it. Add salt and pepper.
Fill it up with the water.
Toffi pours in the asparagus creme soup.
Add the processed cheese (Scheibletten). It may help to tear them apart.
Squirt the soy sauce to the mix.
Salute!
For extra tasty finesse, Toffi garnished the soup with garlic prawns. Mmmmmh.
We were having blueberry yogurt sparkling wine for dinner.
It was a total celebration for our taste buds.
Oh, wie lecker!!!! Die Suppe passt aber so gar nicht zu Dr. Demuths Natur-Jogurt-Sekt!!!!!
Was ist das überhaupt für eine widerliche Wellness-Begleiterscheinung.
Kommt wohl aus der Hauptstadt und kann dort in der Promi-Saftbar “Grashooper-Berlin” verköstigt werden. Deren Motto: Frischgepresstes Weizengras, randvoll mit Chlorophyll.
Irre.
Sorry, muss jetzt zum Pilates. Dann gibts einen Chicken-Dehli-Katess-Auflauf.
mmmmmmm i want to drown in cheeseburger soup
Tip: Plastikfolie bleibt dran am Käse zwecks besserer Trennung derselben und bloß kein Speed-Yoga hinterher, sondern schön Fernsehen und dann und wann am Hintern kratzen und ein bißchen grunzen
we call it WELLNESS
wow, how many millions of calories this soup has?
Impressive finish: garlic shrimps!Where is mayonaise?
Sieht auf ekelerregende Weise lecker aus!
ja aber echt!